maandag, februari 08, 2010

heb er de kracht niet meer voor!

Ik kan het niet meer aan, het is te zwaar. Ik kan het gewoon niet. Geen mens zou zo mogen leven, schandalig! Hoe heb ik het zo lang uit kunnen houden, snap er niets van. Maar nu lukt het niet meer. Pijn in mijn hartje als ik naar de website kijk! Zoveel mooie dingen, zo goedkoop, kleurrijk, goed van kwaliteit, hip, leuk, spannend, te gek....
aaaaah en wij zitten hier met lelijke goedkope troep in de winkels, waarom waarom vraag ik je? WAAROM?????
Ik eis nu een HEMA in Sydney!!!! Om de hoek! Zodat ik er iedere dag kan winkelen....En graag een Hennes en Maurits ernaast!!! Met mannen, vrouwen en kinderkleding graag! Oja en daarnaast als het kan een Albert Heijn, maar de Hema is wel het broodnodigst!
Snappen ze hier dan niet dat felle kleuren leuk zijn voor kinderen??? En dat je geen elfjes overal op hoeft te stempelen of Mickey Mousejes om het kindvriendelijk te maken!
I love Hema!
Probeer iets te bedenken wat hier beter is maar kan niets verzinnen....Nee dat is de druppel! Ik kan niet zonder Hema leven!

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Mooie reclame hoor!! De HEMA moest eens weten dat jij ze zo nodig hebt daar.
Stuur je Blogg naar hun, misschien wordt het nog wat.
Alles weer goed met Pixie en met jullie? Wij maken ons op voor de Karnaval. Denken aan jullie omdat ik weet dat je er graag bij zou zijn.
Lieve groetjes Jacky

maandag, februari 08, 2010 6:26:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Elaine, Zal ik je nog bozer maken? Wij krijgen hier op de Ellekoot zelfs een HEMA !!!
Maar maak je niet zo druk, want wij kunnen je nog van alles toe sturen. Er zijn zoveel mensen in arme landen die helemaal niets hebben.

Dikke kus mama Jacky.

maandag, februari 08, 2010 6:35:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home