vrijdag, januari 25, 2008

Tweetand Mcguiness

Mevrouw McGuiness heeft twee tanden dames en heren! Het monster is los want opeens lust ze ook 'echt' eten en is niet meer te houden.
Haar nieuwste trucje is het feit dat ze tegenwoordig kan rollen en ze rolt dan ook de hele kamer door. Overal ligt speelgoed wat ze op haar avonturen met zich meesleept en alle breekbare of gevaarlijke dingen zijn tegenwoordig verstopt of zijn verplaatst, ver weg van grijpgrage babyhandjes.
Een ding is zeker, dit is geen kleine baby meer maar een klein mens. Met een eigen willetje en een karakter. Ze weegt inmiddels bijna 8 kilo en is 65 cm lang.
's Nachts doorslapen is blijkbaar ook voor baby's want dat heeft ze al een tijdje niet meer echt gedaan helaas, maar hopelijk vind ze snel weer een routine.
Ook heeft Elaine haar eerste borstontsteking gehad en ben een paar dagen heel beroerd geweest, met ruim 39 graden koorts. Nu inmiddels aan de antibiotica en voel me nu een stuk beter. Hopelijk krijg ik dat noooooooit meer.

Vandaag is een beetje een trieste dag want we moeten naar de begrafenis van Lloyd de drummer van de Unity Hall Jazz Band. De band die we zo vaak hebben horen spelen en waar Luc zo vaak mee gespeeld heeft is hun trouwe drummer verloren aan kanker. De band bestaat al 35 jaar en Lloyd was er vanaf het begin bij. Maar hij hield niet van treurige mensen dus vandaag mag er geen zwart gedragen worden en iedereen moet optimistisch blijven.
we zullen hem missen.

1 Comments:

Blogger Terrebel said...

Leven en dood horen nu eenmaal allebei bij het leven. Het gaat erom er iets van te maken. Iets wat Loyd blijkbaar gedaan heeft en wat je Pixie wel kunt toevertrouwen.

vrijdag, februari 01, 2008 9:31:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home