maandag, april 28, 2008

lang

gatver wat duurt zo'n reis toch lang! Maar we hebben het weer overleefd en zijn weer lekker thuis in ons eigen huisje. Gelukkig was er dit keer wel een bedje voor Pixie dus ze heeft redelijk goed geslapen. We moesten op Kuala Lumpur 7 uur wachten en hebben daar voor een paar uur een hotelkamer gehuurd zodat we konden douchen en slapen, dat was wel erg fijn.
Pixie was een superster in Maleisie! Iedereen wilde met haar op de foto en begonnen al van verre te roepen 'baby, baby! cute baby!' . Ze zijn daar zulke blauwe ogen niet gewend en Pixie die vind al die aandacht prachtig en zet haar grootste glimlach op!
En nu is het weer terug naar de realiteit! Weer zelf koken en schoonmaken en werken, maar dat hoort erbij, het is niet altijd feest.
Tijdens ons verblijf in het buitenland heeft onze vriendenkring ook niet stilgezeten, zo kwamen wij erachter dat twee vrienden stiekem vorig jaar zijn getrouwd, andere vrienden een datum hebben geprikt voor hun huwelijk en maar liefst drie!!! andere stellen zich hebben verloofd in de afgelopen weken!!! Trouwen is hip! we hebben een trend gezet! Nu is het wachten op de babyboom zodat Pixie straks een leger aan vriendjes en vriendinnetjes heeft!
Het is zojuist begonnen met regenen hier in het 'zonnige' Australie....de zomer is duidelijk voorbij...hopelijk is de zon naar Nederland toe zodat jullie er daar allemaal lekker van kunnen genieten en lekker een terrasje kunnen pakken!

2 Comments:

Blogger Terrebel said...

Het was inderdaad prachtig weer, afgelopen weekend.
Jammer dat ik Pixie niet in het echie heb kunnen bewonderen maar het deed m'n hartje deugd om jou te zien!
Overigens: in de regen kun je ook plezier hebben! Zo zat Fer in de buggy met uitgestoken tong om druppels te vangen.

maandag, april 28, 2008 6:11:00 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Fijn dat jullie weer veilig aangekomen zijn. Toch wel jammer dat jullie nu weer helemaal ver weg zitten. Maar ik ben blij dat ik jullie nog gezien heb. En zoals ik al zei, Pixie is in het echt een nog groter scheetje dan op de foto's! Ik ga weer van je avonturen genieten op je blog. Hele dikke kus vanuit bossebollendorp, Jacq

woensdag, april 30, 2008 9:26:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home