donderdag, mei 10, 2007

queensland

He he daar ben ik dan weer, eindelijk tijd voor een nieuwe blog! Vreemd idee dat ik alweer bijna vier weken terug ben in Oz, het gaat ook allemaal zo snel.
De rust is weergekeerd in Sydney na Anzac Day en het is weer illegaal om two-ups te spelen..helaas. Ik heb geen idee wat de volgende nationale feestdag is, misschien 9 juni de verjaardag van de Engelse koningin?
Onze trip naar Queensland was kort maar krachtig. We zouden in eerste instantie gaan rijden maar op het laatste moment zag ik dat toch niet zo zitten en zijn we met het vliegtuig gegaan. Na anderhalf uur vliegen waren we in Hervey Bay een paar honderd kilometer boven Brisbane vlakbij Fraser Island. Echt apart hoeveel warmer het daar is, dat scheelt echt meteen 8 graden ofzo. De luchtvochtigheid is daar ook heel hoog dus je krijgt meteen een drukkende deken over je heen als je het vliegtuig uit stapt. De bruiloft waar we heen gingen werd gehouden op Rainbow Beach, een van de laatste surfstranden van de oostkust. De bruiloft was heel mooi, we moesten allemaal om vroeg opstaan om precies om 5.45 op het strand te zijn voor een ceremonie in het ochtendgloren. Het was echt prachtig om de zon op te zien komen vanuit de zee! ben gewend dat hij in Nederland daar onder gaat. Na de ceremonie zijn Lucian en ik de zee in gedoken (lekker warm!) en daarna was er een ontbijtbuffet voor alle gasten. 's Middags zijn we op een dolfijnen cruise gegaan, ik was helemaal blij en gelukkig en toen bleken er helemaal geen dolfijnen te zijn....dat vond ik wel een beetje vaag...En 's avonds was er een diner met muziek en gezelligheid. En toen de volgende ochtend weer het vliegtuig in. Het vreemde was dat ik het terugvliegen naar Australie vanuit Nederland helemaal niet zo erg vond, maar nu dit korte vliegtripje naar Queensland vond ik vreselijk. Ik zat niet lekker en ik werd bijna claustrofobisch, gelukkig mag ik de komende 9 weken niet meer vliegen!
Met de kleine spruit gaat het nog steeds goed, zit nog steeds op de groeicurve en schopt nog steeds de hele dag. En we zijn de magische grens van 30 weken gepasseerd! Ik werk nog steeds 2 tot 3 dagen per week alhoewel ik nu toch wel merk dat het zwaar begint te worden. Ik waggel een beetje en zelfs een tochtje naar de supermarkt is al een hele missie. Voor de mensen die mijn buik groot vonden toen ik in Holland was, haal die buik voor de geest en verdubbel hem en dat is ongeveer hoe ik er nu uitzie. En ja ik zal snel een foto van die buik op deze website zetten.....

1 Comments:

Blogger Terrebel said...

Zou je wel willen zien waggelen. Toevallig vind ik pinguins de koelste beesten die er bestaan...Als je nu'ns een wit overhemd aantrekt met een zwarte pandjesjas erover? ;-)

woensdag, mei 16, 2007 5:44:00 p.m.  

Een reactie posten

<< Home